Kotiliesi Käsityö 6nroa 79,00€ (määräaikainen), norm. 104,00€

Suomen monipuolisin käsityölehti, joka innostaa ja kannustaa tekemään itse!

Kotiliesi Käsityö houkuttelee tekemään ihania neuleita ja kodin tekstiilejä ja ompelemaan omannäköiset ja -kokoiset vaatteet. Selkeiden ohjeiden joukosta omansa löytävät sekä konkari että aloittelija!

Moda muuttui Kotiliesi Käsityöksi 7.1.2015 numerosta 1 lähtien. Lehti on vanha tuttu käsityölehti, mutta sisältö entistäkin monipuolisempi ja hyödyllisempi.

Tilaajalahja

EarPro Lux langattomat kuulokkeet, arvo 59,95€. Langattomien nappikuulokkeiden avulla musiikin tai äänikirjan kuuntelu on kätevää ja vapaata missä tahansa. Bluetoothin mahdollistamana, voit nyt liikkua miten haluat eikä johdoista tarvitse välittää. Kuulokkeita on kätevä säilyttää niiden omassa latausrasiassa, ja näin ne ovat aina valmiina käyttöön ja valmiiksi ladatut. Bluetooth V5.0. Bluetooth-kantama jopa 10 metriä. Käyttöaika n. 3-4 tuntia. Kuulokkeiden akku 30 mAh, latausrasian akku 300 mAh. Kuulokkeet latautuvat täyteen rasiassa n. 20 minuutissa. Täyteen ladatulla latausrasialla voit ladata kuulokkeet jopa kolmeen kertaan. Latausrasian koko 5,5 x 2,2 x 4,4 cm.

Tilaa lehti