Alibi 6kk 39,00€ (määräaikainen), norm. 49,50€

Muhkea lukupaketti ajankohtaisista rikoksista

Jos halua tietää, millaista on elinkautisvangin arki, kannattaa lukea se Alibista. Esittelemme rikosten uusia ilmiöitä, kerromme erikoisimmista oikeustapauksista ja paljastamme poliisin arkea aitopaikalta, eli poliisiautosta. Käräjäjuttujen lisäksi Alibi paneutuu vahvasti rikoksen uhrin asemaan. Etsimme epäkohtia ja annamme puheenvuoron niin uhrille kuin hänen omaisilleen. Lisäksi Alibi esittelee poliisin arkista työtä ja paljastaa millaista on tehdä työtä vankilassa.

Lehti tarjoaa myös tietopaketin arjen turvallisuudesta. Kerromme kodin ja vapaa-ajan tapaturmista, onnettomuuksista, niiden ennaltaehkäisystä, turvalaitteiden maailmasta ja ennen kaikkea siitä, miten ihminen voi omalla toiminnallaan kehittää omaa ja läheisten turvallisuutta.

Alibi ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuosikerran hinta Etuasiakkaalle on 81,80€

Tilaajalahja

EarPro Lux langattomat kuulokkeet, arvo 59,95€. Langattomien nappikuulokkeiden avulla musiikin tai äänikirjan kuuntelu on kätevää ja vapaata missä tahansa. Bluetoothin mahdollistamana, voit nyt liikkua miten haluat eikä johdoista tarvitse välittää. Kuulokkeita on kätevä säilyttää niiden omassa latausrasiassa, ja näin ne ovat aina valmiina käyttöön ja valmiiksi ladatut. Bluetooth V5.0. Bluetooth-kantama jopa 10 metriä. Käyttöaika n. 3-4 tuntia. Kuulokkeiden akku 30 mAh, latausrasian akku 300 mAh. Kuulokkeet latautuvat täyteen rasiassa n. 20 minuutissa. Täyteen ladatulla latausrasialla voit ladata kuulokkeet jopa kolmeen kertaan. Latausrasian koko 5,5 x 2,2 x 4,4 cm.

Tilaa lehti